Clavs Sørensen har været indehaver af butikken på Italiensvej siden 1994.

Som 21- årig overtog han butikken efter Carlo Hass. På daværende tidspunkt valgte Carlo, at gå på pension efter 30 år inden for faget, blandt andet hos Hagstrøm.

Kærligheden og interessen til faget, butikken, musikken, venner og kollegaer gør dog, at det stadig er muligt at møde Carlo dagligt i butikken, for at få en lille sludder…

Allerede som ganske ung, havde Clavs, en klar ide om hvad der skulle blive hans fremtidige levevej, sikkert godt hjulpet på vej af sin far der selv var en habil musiker og sin bror Jacob der i dag uddannet fra det kongelige musikkonservatorium. Så den musikalske åre har han bestemt ikke fra fremmede.

Clavs er opvokset på Vesterbro, og blev allerede som lille skoleknægt inspireret gennem de jævnlige besøg hos den navnkundige Richard Eckholm i Dannebrogsgade.

Interessen for harmonikaer og spil blev vakt, blandt andet som elev gennem en årrække, hos Ida Hartlev. Samt ved inspiration fra Carlo, hvor Clavs som dreng fik lov til at se den ”gamle læremester” over skulderen, når arbejdet med stemning og reparationer blev udført.

Som 17-årig rejste Clavs til Tyskland, for at være i lære hos Hohner i byen Trossingen.

Der lærte han blandt andet at bygge harmonikaer og det har været med til at skabe det fundament for al den viden og erfaring, som han i dag er i besiddelse af.

Clavs deler gerne ud af sin store viden når kunderne skal vejledes. Så hvis du kikker forbi er der næsten altid garanti for livsglæde, musik og gode tilbud.

Læg hertil fordelen ved et topprofessionelt værksted der hurtigt og effektivt udfører alle former for reparationer og stemninger.

  Harmonika Eksperten v/Clavs Sørensen · Italiensvej 12 · 2300 Kbh. S · +45 32 58 12 65